Η Σία Κοσιώνη ανοίγει μία νέα σελίδα στην επαγγελματική της ζωή και από 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.
Στα πρώτα της λόγια, μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του ΑΝΤ1, η Σία Κοσιώνη δεν κρύβει τα συναισθήματά της για το ολοκαίνουργιο ξεκίνημά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν ξέρετε πόσο ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε. 7 Σεπτεμβρίου. Ραντεβού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μεγάλη ανυπομονησία, μεγάλος ενθουσιασμός», λέει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Το μεσημέρι της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου, ο σταθμός απέστειλε επίσημη ανακοίνωση, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σκηνικό της επικαιρότητας, η ανάγκη για ουσιαστική ενημέρωση γίνεται πιο σημαντική από ποτέ. Δεν αρκεί, όμως, να γνωρίζουμε μόνο τι συμβαίνει, αλλά κυρίως πώς αυτό αποκωδικοποιείται για την καθημερινότητά μας.
Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 18:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα δίνει, με το κύρος και την εγκυρότητά του, την πιο αξιόπιστη χαρτογράφηση της ειδησεογραφίας. Με τη γνώση και την πολυετή εμπειρία του θα αναδεικνύει την ουσία πίσω από την είδηση και θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικά θέματα που καθορίζουν το σήμερα και επηρεάζουν το αύριο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ