Σία Κοσιώνη: Η πρώτη συγγραφική απόπειρα και η αναφορά στον γιο της – «Με μεγάλη χαρά να ακολουθήσει τα βήματά μου»

Η Σία Κοσιώνη μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στο «Πρωινό» με αφορμή την πρώτη της συγγραφική απόπειρα και το βιβλίο της, «Μια άλλη ιστορία». 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο πρώτο της παιδικό βιβλίο αλλά και κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε να γράφει, καθώς καθημερινά έχει ένα «πιεσμένο» πρόγραμμα. 

«Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις», ανέφερε η Σία Κοσιώνη. 

«Δεν είμαι συγγραφέας, δεν διεκδικώ κάποιον τίτλο, είμαι δημοσιογράφος. Συναντήθηκε η δουλειά μου με την συγγραφή αυτού του παιδικού βιβλίου και εύχομαι να είναι χρήσιμο», πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Όσο για το εάν ο γιος της, Δήμος, θα ήθελε μελλοντικά να γίνει δημοσιογράφος: «Με μεγάλη χαρά θα έβλεπα τον γιο μου να ακολουθεί τα βήματά μου. Πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά ελεύθερα να διαλέγουν τι θέλουν και τι τους αρέσει. Προσωπικά δεν πρόκειται να τον πιέσω ποτέ να γίνει ή να μην γίνει κάτι. 

Αν μου έλεγε – που μου το λέει τώρα γιατί αυτό γνωρίζει – θα του έλεγα ναι, να γίνει δημοσιογράφος», είπε η Σία Κοσιώνη στην κάμερα του ANT1. 

Read More

And More