Σία Κοσιώνη: «Με συγχωρείτε κόλλησα, έχουμε ρετάρει λίγο όλοι»

Με μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τις Εκλογές 2023, «Η Ελλάδα αποφασίζει» ήρθε η Σία Κοσιώνη απόψε εν όψει των Εθνικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την 21η Μαϊου και υποδέχτηκε τους εκπροσώπους τύπου τεσσάρων εκ των έξι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Κάποια στιγμή, και ενώ είχε περάσει ήδη η πρώτη ώρα συζήτησης, η Σία Κοσιώνη τα … “έχασε” για μερικά δευτερόλεπτα και δε δίστασε να αστειευτεί με τον ευαυτό της.

Συγκεκριμένα, ρωτώντας τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε, «Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση. Τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας. Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα;».

«Τις… πως το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα! Έχουμε όλοι ρετάρει λίγο» πρόσθεσε, ξεσπώντας σε γέλια, η Σία Κοσιώνη απευθυνόμενη προς τον συνάδελφο της, Παύλο Τσίμα που βρισκόταν επίσης στο πολιτικό τραπέζι.

«Λοιπόν, αυτό το αφήγημα του βέτο, το «ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας» που έχετε βάλει, ή μήπως έχει δυσκολέψει λίγο τον κόσμο;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη τον κ. Δημήτρη Μάντζο για να συνεχιστεί η συζήτηση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης.

Read More

And More