Σία Κοσιώνη: «Παραμένουν βουτηγμένοι στα νερά και την απελπισία, βαθύς ο πόνος»

Η Σία Κοσιώνη ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής 8/9 πρωταγωνίστησε στην πολύωρη έκτακτη επικαιρότητα του ΣΚΑΪ, καθώς οι καταστροφές που άφησε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία Daniel έχουν σκορπίσει θλίψη και πόνο σε ολόκληρη την χώρα. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη της ενημέρωσης από τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας επιλέξει να φορά σκουρόχρωμα ρούχα, σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Τέταρτη ημέρα αυτής της απίστευτης δοκιμασίας στην Θεσσαλία για τους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν βουτηγμένοι στα νερά και την απελπισία».

«Είμαστε, λοιπόν, εδώ για να καταγράψουμε τις επόμενες ώρες τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς θεομηνίας που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Η αγωνία είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που αγνοούνται, ο πόνος είναι βαθύς για τους ανθρώπους που έχουμε ήδη χάσει».

 

«10 στον αριθμό, επισήμως, οι νεκροί. 4, επισήμως, οι αγνοούμενοι. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σία Κοσιώνη για να προχωρήσει σε μια απευθείας σύνδεση με τον Παλαμά Καρδίτσας υπογραμμίζοντας πως «είναι ένα από τα σημεία στα οποία επικεντρώνεται η προσοχή καθώς παρέμενε αποκλεισμένος επί δύο εικοσιτετράωρα και σήμερα καταφέραμε και εμείς δημοσιογραφικά να προσεγγίσουμε».

Read More

And More