Σία Κοσιώνη: Τι πραγματικά συμβαίνει στις σχέσεις της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στα σύννεφα που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί πάνω από τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ αναφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, το αρχικό «αγκάθι» στη σχέση της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων με το κανάλι του Φαλήρου, όταν εκείνη μετά την έναρξη του πολέμου, πρότειναι στον σταθμό να αναλάνει την παρουσίαση της έκτακτης επικαιρότητας του Σαββατοκύριακου, λαμβάνοντας όμως αρνητική απάντηση, μιας και σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Χριστίνα Βίδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, και έχει ήδη δεχτεί δυο προτάσεις από άλλους σταθμούς. Ωστόσο, σε όλα αυτά θα παίξουν ρόλο και οι αλλαγές που θα γίνουν στη διεύθυνση του σταθμού, και στον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και το περιεχόμενο από τη νέα χρονιά, αφού πλέον τον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164