«Σικέ» ή όχι τα πολυσυζητημένα τηλέφωνα της Κατερίνας Καινούργιου; Μάθε όλη την αλήθεια!

«Σικέ» ή όχι τα πολυσυζητημένα τηλέφωνα της Κατερίνας Καινούργιου; Μάθε όλη την αλήθεια! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα, οι τηλεφωνικές γραμμές της Κατερίνας Καινούργιου έχουν προκαλέσει πάταγο. Αναμφισβήτητα οι ιστορίες καθημερινής τρέλας που παρουσιάζονται στην εκπομπή, έχουν γίνει talk of the town, μιας και είχαν να βγουν από το τηλεοπτικό χρονοντούλαπο από την εποχή του «Κους-Κους».

Εννοείται πως η συγκεκριμένη ιδέα ήταν του αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη, ο οποίος είπε να μπει στη μηχανή του χρόνου και  να γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω κι αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, πολύ καλά έκανε, μιας και η συγκεκριμένη στήλη της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», λατρεύτηκε από τις τηλεθεάτριες.

Μετά την αναβίωση της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στήλης και την επιτυχία της , ήταν ,λοιπόν, μόνο ζήτημα χρόνου το πότε ακριβώς θα ξεκινούσε να πλανάται στον αέρα το… ερώτημα-κόλαφος, για το αν είναι αληθινές οι ιστορίες που βγαίνουν στον αέρα, ή όχι!

Βλέπεις, αυτά που ακούγονται πολύ απλά δεν υπάρχουν… Δεν υπάρχουν οι ιστορίες που καταγράφονται…

Έτσι, χθες ο Θέμης Μάλλης που βρέθηκε στον αέρα του «Party Fm 104», εννοείται πως έσπευσε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν τα τηλέφωνα είναι «στημένα». Αν δεν ρωτήσεις τον… αρχηγό της εκπομπής, από ποιον θα πάρεις την πληροφορία; Κι όλα αυτά φυσικά έγιναν στην εκπομπή που κάνουμε κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή μαζί με τον Σωτήρη Καραμίντζα από τις 10.00 το πρωί, μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι.

«Εννοείται πως κι εγώ έχω ακούσει όλα αυτά που λέγονται για τις τηλεφωνικές γραμμές που βγάζουμε στον αέρα. Έχει γίνει χαμός με όλο αυτό…», δήλωσε αρχικά ο Θέμης Μάλλης, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

 

«Όμως, εννοείται πως δεν είναι στημένα τα τηλέφωνα. Τι νόημα θα είχε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; Ξέρεις ,όμως, τι γίνεται; Τις περισσότερες φορές οι κυρίες που τηλεφωνούν στην εκπομπή ζητούν για ευνόητους λόγους να αλλοιωθεί η φωνή τους στο κοντρόλ. Φοβούνται οι γυναίκες μήπως τις αναγνωρίσει κάποιος όσο μιλούν στον αέρα και ζητούν να προστατευθούν, όπως επίσης ζητούν και ν ΄αλλάξουμε και το όνομά τους. Κι εμείς αυτό είναι κάτι που το σεβόμαστε. Έτσι, επειδή η επεξεργασία στον ήχο γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις, πολλές φορές το ηχητικό αποτέλεσμα που βγαίνει στον αέρα, μοιάζει»

-Υπάρχουν ιστορίες τις οποίες αρχικά άκουσες και δεν πίστεψες; Ιστορίες που να ήταν τόσο τραβηγμένες;

-Φυσικά και υπάρχουν. Κι αυτό που με ξεπέρασε εντελώς, ήταν ότι ενώ δεν είχα πιστέψει αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία που είχα ακούσει και με είχε αφήσει άφωνο, στην συνέχεια ήρθαν πολλές άλλες που την… ξεπέρασαν. Καλό ε (γέλια);

 

 

READ more