Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου με ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά και προσπάθησα να είμαι περιγραφική»

Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή interior designer μίλησε για την αποχή της από τη τηλεόραση, για το επάγγελμά της και για τις εκπομπές που συμμετείχε.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα Project ωραίο όπως το φαντάζομαι. Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα. Υπήρξαν λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας στην εκπομπή οι ιδιοκτήτες και δεν θα ήθελα ποτέ να τις αναφέρω, τις έχω κρατήσει για μένα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Για τις εκπομπές που σχετίζονταν με την διακόσμηση σπιτιού η Σίσσυ Φειδά ανέφερε: «Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία χωρίς να είμαι απολυτά σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει «στήλη άλατος». Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για την κόρη της η Σίσσυ Φειδά εξομολογήθηκε: «Η κόρη μου με ρώτησε πως γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες. Εγώ δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου νομίζω, εκείνος δεν ξέρω».

Read More

And More