Σίσσυ Καλλίνη: «Δε θα σχολιάσω το αν έχω μάθει να κάνω κουτσομπολιό από το σπίτι μου»

Μετά την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή «I Love Σου Κου», η νέα συνεργάτιδα της Μπέττυς Μαγγίρα θα είναι η Σίσσυ Καλλίνη.

Χθες, Τετάρτη 10/11 κυκλοφόρησε και το νέο trailer της εκπομπής μετά τη νέα προσθήκη, στο οποίο σατιρίζοντας την πρεμιέρα του Survivor αλλά και το trailer του reality επιβίωσης, η ομάδα του «I Love Σου Κου» έκανε τα δικά της προσωπικά cue μέσα από τη… ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τη Σίσσυ Καλλίνη, η οποία μίλησε για την είσοδό της στην ομάδα του «I love Sou Kou», ενώ απάντησε και στη δήλωση της Τζο Κουτσοκώστα, η οποία είχε πει: «Δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κουτσομπολεύω».

«Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έχει έναν ευφυή τρόπο να κάνει χιούμορ κι εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί έχω κι εγώ πολύ χιούμορ. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα, υπάρχει μια διάθεση για αγκαλιά, την δουλειά την ξέρω, είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο», είπε η Σίσσυ Καλλίνη και διευκρίνισε: «Δεν είχα κάνει δοκιμαστικό το καλοκαίρι Τώρα με πήραν τηλέφωνο».

Για τη φράση που είπε η Τζο Κουτσοκώστα φεύγοντας από την εκπομπή, η Σίσσυ Καλλίνη σχολίασε: «Δεν θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου. Στο κάθε πράγμα υπάρχει μια αισθητική τοποθέτηση και ο καθένας τοποθετείται με βάση την αισθητική του και τη νοοτροπία του».

Read More

And More