Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε όσα ειπώθηκαν στο break της πολυσυζητημένης συνέντευξης με την Κωνσταντινίδου

Το γύρο των media κάνει την τελευταία εβδομάδα, το απόσπασμα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καλεσμένη στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι. Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν σάλο λίγους μήνες μετά τις κατηγορίες που οδήγησαν στη φυλακή τον γνωστό ηθοποιό.

Η κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και ο δημοσιογράφος, Νίκος Κανάκης, συνάντησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό στο πλατό της εκπομπής της στο Mega.

“Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλήσαμε στο διάλειμμα της εκπομπής γιατί όλοι μείναμε άφωνοι και άναυδοι. Δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση, ούτε αυτές τις δηλώσεις από την Ελισάβετ. Όταν υπάρχει μια μαζική φωνή, πάντα την ακούω”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όσο για τον διάλογο που είχε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο break της εκπομπής, η Σίσσυ αποκάλυψε: “Δεν θα ακούσω ποτέ ένα μεμονωμένο σχόλιο που μπορεί να έχει μία εμπάθεια. Εγώ εκείνη την ώρα δεν ένιωθα ότι κάνω κάτι λάθος, ξαφνιάστηκα κι εγώ Στις διαφημίσεις αυτή η κουβέντα έγινε (προσπάθησα να τη βάλω στη θέση του θύματος) Ναι έχεις δίκιο, μου είπε”.

 

Read More

And More