Σίσσυ Χρηστίδου: Εκτός εκπομπής ύστερα από την απώλεια της μητέρας της – Σε βαρύ κλίμα το «Χαμογέλα και πάλι»

Μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της βίωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς χθες Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. (Διάβασε εδώ το σπαρακτικό αντίο της παρουσιάστριας)

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ξεκίνησε χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου στη θέση της και σε βαρύ κλίμα. Η παρουσιάστρια θα μείνει για λίγο εκτός εκπομπής, για να θρηνήσει τον χαμό της πολυαγαπημένης της μητέρας, ενώ τη θέση της στο τραπέζι πήρε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής: «Σήμερα είναι για το Χαμογέλα και Πάλι μια ιδιαίτερη μέρα, μια αρκετά δύσκολη θα έλεγα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει τον λόγο της απουσίας της. Χθες το απόγευμα έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να είναι στη θέση της, αν και η ίδια είναι φοβερή επαγγελματίας.

 

Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγο καιρό να είναι ξανά εδώ να κάνουμε εκπομπή… Φυσικά η αγάπη μας, τα συλλυπητήρια μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της».

Read More

And More