Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει και για το περιβόητο θέμα που έγινε, όταν τραγούδησε… ένα κομμάτι του Θοδωρή Μαραντίνη στο αμάξι της,

«Τα πάω πολύ καλά με τους γιους μου. Όπως ξέρεις οι γυναίκες έχουμε πολλούς ρόλους σήμερα και τα καταφέρνουμε μια χαρά, δεν μασάμε πουθενά. Το έχουμε κατακτήσει μέσα στα χρόνια. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μου επιτρέπει να έχω πολύ χρόνο, που αφιερώνω στα παιδιά μου. Δεν θα απαντήσω σε ερώτηση αν έχω σχέση, γιατί δεν το έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν δυο παιδιά. Μετά τη λήξη ενός γάμου, ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας για να βγει στη δημόσια σφαίρα, θα ήμουν αφελής αν το άφηνα να συμβεί χωρίς να είμαι σίγουρη για αυτό. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα στη ζωή μου» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Γυναίκες είμαστε, κορίτσια είμαστε, αυτό δεν αλλάζει» απάντησε με νόημα για την προσωπική ζωή της.

 

«Τι το ήθελα να τραγουδήσω Θοδωρή Μαραντίνη. Στο σπίτι ακούμε συνέχεια Onirama. Το τραγούδι, βέβαια που έβαλα στο αμάξι δεν είναι του Θοδωρή, αλλά των Locomondo. Δεν υπονοώ τίποτα, ανεβάζοντας ένα τραγούδι με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Δεν θεώρησα ότι θα γίνει θέμα. Από τη μία το καταλαβαίνω, από την άλλη έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, είναι καταγεγραμμένο έτσι. Πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά παιδιά για να στεκόμαστε σε ένα τραγούδι. Είναι πέντε χρόνια, έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και δεν θα αλλάξει» τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164