Σίσσυ Χρηστίδου για Αντώνη Ρέμο: «Πήγε να το γυρίσει σε ρατσιστικό, ο Light δεν είχε τέτοια διάθεση»

Την έντονη διαφωνία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Light στο χθεσινό live του Fame Story σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι.

Ο γνωστός τραγουδιστής ενοχλήθηκε με τις εκφράσεις του τράπερ για την «μαύρη κουλτούρα» της μουσικής, τονίζοντας πως δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους και τη μουσική από το χρώμα του δέρματος – Δες ΕΔΩ όσα έγιναν στο Fame Story

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθώντας το απόσπασμα σχολίασε: «Εγώ που δεν έχω τις δικές τους γνώσεις με τη μουσική θα συμφωνήσω με τον Light και θα διαφωνήσω με τον Αντώνη Ρέμο με την “μαύρη μουσική” και με την κουλτούρα βασικά. Εκπροσωπεί μια κουλτούρα και με ενόχλησε λίγο αυτό από τον Αντώνη, θα είμαι πολύ ειλικρινής που πήγε να το γυρίσει σε ρατσιστικό και να δώσει ρατσιστική χροιά γιατί επί της ουσίας δεν είχε τέτοια διάθεση ο Light».

Και λίγα λεπτά μετά ξεκαθάρισε: «Δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο γιατί δεν έχω αποδώσει εγώ τέτοιον χαρακτηρισμό. Είπα ότι έδωσε ρατσιστική χροιά στου Light το σχόλιο. Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκανε ρατσιστικό σχόλιο», είπε στον τηλεοπτικό αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Read More

And More