Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη διαφωνία της με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μέσω εξωδίκου ζητά από τον Λάκη Λαζόπουλο να του ζητήσει συγγνώμη για την σάτιρα που έκανε προς το πρόσωπό του, και να μην ξανασχοληθεί μαζί του στο μέλλον.
Όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν καταλαβαίνει πως γίνεται ο Γιώργος Λιάγκας να μη δέχεται να του ασκείται κριτική, την ώρα που ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του λέει ότι είναι βρίσκεται στην τηλεόραση για να λέει τη γνώμη του για όλους και για όλα.
«Ο Λάκης είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που το χειρίστηκε κατά τη γνώμη μου, γιατί βγήκε λίγο από τη σάτιρα και μπήκε στον ρόλο που θα περίμενες να μη χρειάζεται απέναντι στο Λιάγκα να μπεις. Γνωρίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Και μπήκε σε αυτό τον ρόλο να του πει ότι: τώρα τι είναι, τι μου λες; Ότι ξεχνάς μάλλον τι είμαι και γιατί είμαι εδώ και τι κάνω ακριβώς» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Εμένα αυτό που μου κάνει -δε μου κάνει εντύπωση μάλλον, αλλά το λέω- είναι αυτό που συζητάμε και είδαμε ότι και ο Γιώργος κάνει αυτή την αναφορά μετά στο πάνελ και λέει “εγώ θα είμαι εδώ και θα λέω τη γνώμη μου για όλους και για όλα”. Αυτό λοιπόν, το ίδιο θα ξαναπώ, αυτό που έχει γίνει και με τη δική μας εκπομπή και με εμένα προσωπικά ή με τον Νίκο, ότι από τη στιγμή που το κάνεις εσύ και το βροντοφωνάζεις κιόλας ότι θα το κάνεις και ότι κανείς δεν θα σε φιμώσει, αυτό το δικαίωμα ισχύει για όλους μας.
Όσο αφήνουμε απ’ έξω από το παιχνίδι τις οικογένειες, τα παιδιά μας, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και ο ένας για τον άλλον μιλάει, σχολιάζει και κρίνει επαγγελματικές δράσεις, το κάνουμε από όλες τις πλευρές. Δεν γίνεται όταν είναι αυτός ο ρόλος σου και είναι αυτή η δουλειά σου, να λες ότι εγώ θα σχολιάζω για όλους εσάς και εσείς θα κάνετε σιωπή» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

