Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ήταν άκομψο, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στον αέρα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» την αιχμηρή ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στη δική του: «έχω βγάλει τα… τέτοια», μετά από ατάκα του Βαγγέλη Περρή, ότι έχει τις ομορφιές του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε χθεσινές δηλώσεις της, είπε πως «θεωρώ πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν την εμφάνιση μιας γυναίκας».

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της: «Συμφωνώ με αυτό που είπε η Κατερίνα για τον Γιώργο Λιάγκα. Κι εγώ το βρήκα άκομψο. Μπορεί να είναι ένα αστειάκι που θα γίνει εκτός αέρα μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις. Πόσω μάλλον όταν είναι και μια εκπομπή απέναντι από τη δική σου.

Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα, εκτιμώ… Ναι, εντάξει, μπορεί να έχουν δώσει. Και εμένα μου φάνηκε άκομψο και πολύ σωστή η τοποθέτηση της Κατερίνας, ότι εμένα δεν με αφορά».

 

Read More

And More