Το δικό της σχόλιο για τον Γιώργο Μαζωνάκη και όλη αυτή την αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς το πρόσωπό του όλες αυτές τις μέρες μετά τον θάνατό του θέλησε να κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ότι παρότι όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζαμε καλλιτεχνικά τον Γιώργο Μαζωνάκη, τώρα μαθαίνουμε και μια άλλη πλευρά του. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA τόνισε ότι δεν ξέρει αν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αντιληφθεί το μέγεθος της αγάπης που έτρεφε ο κόσμος για εκείνον.
«Νιώθω ότι παρόλο που τον ξέραμε πάρα πολύ καλά σαν καλλιτέχνη, αρχίζουμε και τον μαθαίνουμε όπως πραγματικά του άξιζε. Εύχομαι πραγματικά εκεί που είναι, να βλέπει και να εισπράττει όλη αυτή την αγάπη.
Δε ξέρω αν την ήξερε. Είχε πάρει μια δόση μεγάλη πέρυσι, με πολύ κακές αφορμές, αλλά μακάρι να την ένιωθε» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
