Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά» – Κόντρα με τον Νίκο Συρίγο στον αέρα

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε χθες Παρασκευή 26/1 καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5», με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν για ακόμη μια φορά για μία δήλωση. 

Τις νέες δηλώσεις αλλά και τον τρόπο που μίλησε στους ρεπόρτερ σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει τη νέα στάση του καλλιτέχνη.

«Ήθελε να το μαζέψει λίγο απέναντι στα παιδιά. Για μένα είναι ένας τρόπος, χωρίς “να πληγώσω και τον εγωισμό μου, κάπως να ανασκευάσω αυτό που έχω κάνει”. Έτσι το παίρνω εγώ και έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Νταλάρα. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα. Δεν έχουμε την ίδια άποψη, μην το ανοίξουμε ξανά αυτό. Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του» απάντησε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε στα λεγόμενα του συνεργάτη της, τονίζοντας ότι έτσι μειώνει την εκπομπή.

«Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Με το να το τοποθετείς στην κουβέντα, μειώνεις εμάς, μειώνεις την εκπομπή που δεν συζητάμε αυτό, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει».

 

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είχε πιο χαμηλούς τόνους και το εκτιμώ. Έκανε ένα βήμα πίσω και θα σταθώ εκεί. Το κοινό που ακούει Γιώργο Νταλάρα δεν είναι ένα ξεχωριστό κοινό που δεν βλέπει τηλεόραση. Έτσι πιστεύω εγώ».

 

Read More

And More