Σίσσυ Χρηστίδου για καβγά Πετρογιάννη – Λιάγκα: «Ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για το κορίτσι αυτό»

Στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρίνα Σάττι αλλά και τον καβγά του με την Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του «Πρωινού» αναφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου η Σισσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Κάνουμε χαβαλέ εδώ, νομίζω και ο Γιώργος το ξέρει, δεν το πάμε πολύ σοβαρά το κομμάτι που τον αφορά. Νομίζω ότι και ο ίδιος όταν πάνε σε διαφημιστικό break, γελάει με αυτά που λέει. Δεν είναι αληθινό αυτό, είναι ρόλος. Βλέποντας ζωντανά αυτό που έγινε με την Φωτεινή Πετρογιάννη, ένιωσα τόσο αμήχανα και άσχημα για το κορίτσι αυτό. Δεν πίστευα ότι της γίνεται αυτή η επίθεση εκείνη την ώρα, τελείως άστοχα. Δεν είπε τίποτα που δεν συμβαίνει ήδη» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Mega.

«Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying – και συνεχίζει να δέχεται – σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από τους δημοσιογράφους, όπως γίνεται με όλους τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στη Eurovision. Είπε στη Φωτεινή ότι κάτι κυρίες όπως εκείνη και όπως εγώ, θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα, βάζουμε το bullying παντού και δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά μετά το πολύ σοβαρό που συνέβη στην προσωπική ζωή της Μαρίνας με την απώλεια του πατέρα της. Έπρεπε να κουβαλήσει την Ελλάδα στις πλάτες της και γίνεται αυτό που γίνεται κάθε φορά. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε πρώτοι σε αυτό και θέλουμε ο άλλος να σκύψει το κεφάλι. Δεν μας φτάνει να το παραδεχθεί», καταλήγει η Σίσσυ Χρηστίδου.

\

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164