Σίσσυ Χρηστίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έβλεπα ότι ένιωθε παράταιρος στην εκπομπή όταν κάναμε ενημέρωση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής της, την Κυριακή 4/9. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τις δύο αποχωρήσεις από το «Χαμογέλα και πάλι»: τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Θανάση Πασσά

«Εμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου άρεσε πάρα πολύ από τότε που ήταν με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης θεωρούσα ότι θα συνεχίσει και φέτος στην Κατερίνα Καινούργιου. Γυρνώντας από τις διακοπές, μαθαίνω ότι δεν θα είναι και έτσι είπα πως τον θέλουμε στην εκπομπή. Σκέψου ότι ήμασταν στη φωτογράφιση, μιλάω εγώ με τον Δημήτρη και του πρότεινα να έρθει, έρχεται να τα πούμε και του είπα να βάλει ένα μπλουζάκι για να φωτογραφηθεί κι αυτός!

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Θανάση Πασσά, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω. Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω.

Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του».

Όσον αφορά στα όσα είπε για τον Γιώργο Λιάγκα που εμφανίστηκε αμίλητος στις κάμερες, η Σίσσυ Χρηστίδου επεσήμανε πως «όλο αυτό λίγο παρεξηγήθηκε. Εγώ δεν σχολίασα το ότι ο Γιώργος δεν μίλησε στους δημοσιογράφους γιατί αυτό το σέβομαι. Εγώ σχολίασα ότι τοποθετείται στην εκπομπή του για άλλα πρόσωπα. Όταν κάνεις αυτό το σχόλιο, είναι άσχημο για τα παιδιά από τις άλλες εκπομπές να κάνεις το αντίστοιχο πράγμα».  

Read More

And More