Σίσσυ Χρηστίδου για Κουτσούμπα και “sugar dadies”: «Ήταν άκρως σεξιστικό, με απογοήτευσε πολύ ως σχόλιο»

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Ολομέλεια της Βουλής για τους «sugar dadies».

«Ήταν άκρως σεξιστικό. Σαν σχόλιο με απογοήτευσε πάρα πολύ, δεν περίμενα να ακούγονται τέτοια πράγματα μέσα στην Βουλή. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς, βέβαια, πολλά. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Μου έκανε εντύπωση ότι επέμεινε παρότι έγιναν τόσες αντιδράσεις. Εμμένει σε αυτό που λέει, με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι να πω» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να σημειώσουμε ότι με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την πρόταση του κόμματος για υιοθέτηση του σκανδιναβικού μοντέλου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε πως «η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους. Μάλλον πρέπει να βρείτε άλλο καπιταλιστικό παράδειγμα να αντιγράψετε».

Read More

And More