Σίσσυ Χρηστίδου για Πάνο Μουζουράκη: «Θα μπορούσε να στείλει εξώδικα, γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε στον γάμο;»

Το βίντεο που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη σχολιάστηκε σχεδόν σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το πρωί του Σαββάτου 27/5 και η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της τοποθετήθηκαν ανοιχτά στο «Χαμογέλα και πάλι».

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει με τον δικό του τρόπο. Όντως με χιουμοριστική δομή. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, όπως το «ξεδιάντροποι» που κι εμένα δεν μου άρεσαν. Αλλά επειδή βάζει το «κάποιοι» νομίζω ότι πάει σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν τους βάζει όλους νομίζω».

Επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως μετά από αυτό το βίντεο, δε θα στείλει τηλεοπτικό συνεργείο από την εκπομπή της στον γάμο του ζευγαριού στην Αίγινα, παρά το γεγονός ότι είχε γίνει προεργασία για να πάνε. «Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ομάδα, αλλά προφανώς δε θα στείλουμε κάμερα. Είχαν πληρωθεί πολλά πράγματα αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές φορές. Το θέμα ποιο είναι; Λέει ο ίδιος ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε και να μην σεβαστείτε αυτό που ζητάω, δεν θα σας διώξω με τις κλωτσιές. Αυτό λέει.

Το θέμα είναι γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε στον γάμο του Μουζουράκη; Αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί το συζητάμε όλη την εβδομάδα και μας είναι τόσο δύσκολο; (…) Είναι πάρα πολύ προσωπική στιγμή. Για μένα ήταν πάρα πολύ καλός ο χειρισμός του επικοινωνιακά, θα μπορούσε να στείλει εξώδικα».

Διάβασε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: Οι παρουσιαστές «καίνε»… τα Υπομνημονεύματα του γάμου του – Η φράση που εξόργισε

Read More

And More