Σίσσυ Χρηστίδου για συνέντευξη Κώστα Δόξα: «Ήταν πολύ άβολη αυτή η συνθήκη – Με εξέπληξε ευχάριστα ο Γιώργος Λιάγκας»

Μια συνέντευξη κόλαφο παραχώρησε ο Κώστας Δόξας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο πριν φιλοξενήσει την Μαρία Δεληθανάση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχολίασε τη συνέντευξη του τραγουδιστή στον Γιώργο Λιάγκα.

«Ήταν πάρα πολύ άβολη όλη αυτή η συνθήκη. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς όταν βγαίνει μία απόφαση στο φυσικό δικαστήριο, μετά ερχόμαστε να κάνουμε ένα κοινωνικό δικαστήριο μετά την απόφαση. Δηλαδή έχει αποφασιστεί κάτι. Έχει βγει μία απόφαση. Άρα προσπαθώ να καταλάβω πού αποσκοπεί μία τέτοια συνέντευξη. Ότι η απόφαση ήταν λάθος; Ότι το δικαστήριο δεν έχει καταλάβει; Δηλαδή έκανε μία επιλογή εδώ ο κύριος Δόξας που πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί θα μπορούσε να δώσει συνέντευξη.

Δεν με εξέπληξε που πήγε στο Πρωινό ο Κώστας Δόξας, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα ο Γιώργος Λιάγκας που δεν του επέτρεψε να περάσει αυτά τα όρια και να ακουστούν τα βίντεο, η φωνή του παιδιού και τα λοιπά» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Τι είπε ο Κώστας Δόξας στο «Πρωινό» του ANT1:

 

Ο γνωστός τραγουδιστής, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος, έδειξε το χτύπημα από στυλό στο μέτωπό του, τόνισε ότι έχει φάει πολύ ξύλο από τη Μαρία Δεληθανάση, ισχυρίστηκε ότι εκείνη βάζει τιμωρία την κόρη τους και κατόπιν του στέλνει τα βίντεο με τη μικρή να ουρλιάζει, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει κι άλλος άνδρας (μεταγενέστερη σχέση της πρώην συζύγου του) που έχει δεχτεί σωματική επίθεση από εκείνη.

«Ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω το παιδί μου από το σχολείο και άκουγα ότι θα μπω φυλακή για 4 μήνες»

«Υπήρξε συμπλοκή με την πρώην σύζυγό μου, αλλά ήμουν ο αμυνόμενος. Ακόμα έχω ουλή από το τραύμα του στυλό στο μέτωπό μου»

«Δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο και καλούμαι να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό. Αυτή η γυναίκα με χειριζόταν»

«Περίμενα δικαίωση εδώ και 5 χρόνια κι αντί αυτού δέχομαι σπίλωση. Έχω φάει τρελό ξύλο»

«Τρομακτική αποτυχία να έχεις στη ζωή σου μόνο ένταση και πόνο»

«Έφαγα ξύλο και την επόμενη δέχτηκα εγώ μήνυση»

«Δώσαμε στοιχεία και δεν ακουστήκαμε. Περίμενα τη δικαιοσύνη να με δικαιώσει»

«Λογίζομαι ως κακοποιητής, ενώ δεν έχω ακουμπήσει ποτέ άνθρωπο»

«Έγραφα σε μηνύματα ψεύτικες συγγνώμες, γιατί ήθελα να γυρίσω στο παιδί μου»

«Μπαινόβγαινα 14 μήνες σε ψυχιατρείο, δεν είμαι τρελός, λυπημένος είμαι»

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164