Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη του γιου της για τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Η μάσκα απάντησε ότι… έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά»

Μία αναφορά σε ένα περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα του The Masked Singer έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο γιος της πήγε στα γυρίσματα και όταν εκείνη πήγε να τον πάρει για να γυρίσουν στο σπίτι, εκείνος της αποκάλυψε ότι μία μάσκα έχει βγει… ραντεβού με τον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Πάντως να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο γύρω από το The Masked Singer και γενικά δεν ξέρει κανείς ποιοι κρύβονται. Έχουν πάρα πολύ σοβαρές ρήτρες, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Θα σας πω πολύ γρήγορα ένα σκηνικό. Πάει ο γιος μου ο Mike σε γυρίσματα, του λέω “πήγαινε και θα έρθω να σε πάρω σε μία νορμάλ ώρα γιατί έχεις σχολείο την άλλη μέρα”. Πάω, τον παίρνω μετά το επεισόδιο –που δεν έχει παίξει ακόμα και ελπίζω να μην το χαλάω- και μου λέει μέσα στο αμάξι “μαμά, δεν θέλω να το πω αλλά θα το πω. Ρώτησε ο Μουτσινάς κάτι και η μάσκα απάντησε ότι έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά”. Του απάντησα “ωραία, μπορεί να βγει ραντεβού ο μπαμπάς, δεν πειράζει… Και ας είναι και με μάσκα”».

Read More

And More