Σίσσυ Χρηστίδου: Το ενδεχόμενο μεταγραφής, τα social media και η ψεύτικη εικόνα προς τα έξω και η διατροφή της

Η κάμερα του Happy Day και ο Παναγιώτης Κουνιάκης συνάντησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το τέλος της εκπομπής της, Έλα Χαμογέλα.

Η παρουσιάστρια του Open μίλησε για το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής της, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, τα social media και την ανανεωμένη εικόνα της.

Για μια ενδεχόμενη μεταγραφή: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι η τρίτη χρονιά στο Έλα Χαμογέλα. Νιώθουμε ότι κάθε χρονιά είναι ακόμα καλύτερα. Με την ομάδα μας φέτος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί ήρθαν πρόσωπα που τα θέλαμε πάρα πολύ. Πλήρης επαγγελματικά.

Διάβασε επίσης εδώ: Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τους δυο γιους της λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς

Για τον όρο «influencer» που της έχουν χρεώσει και τα social media: «Δεν θα δήλωνα influencer, αν έκανα την ταυτότητά μου τώρα και μου έλεγαν τι να βάλουμε, δημοσιογράφος θα έβαζα. Παρόλα αυτά, είναι μέρος της ζωής μας, εμένα μου αρέσουν πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλάς έχεις πράγματα να κάνεις. Γνωρίζεις πάρα πολύ κόσμο, έρχεσαι σε επικοινωνία, καταλαβαίνεις αμέσως τι μπορεί να αρέσει στον κόσμο και τι μπορεί να μην αρέσει, οπότε είναι πολύ καλό για τη δική μας δουλειά. Εγώ δε νομίζω ότι προβάλλω περισσότερα από όσα θέλω. Όλος ο κόσμος λειτουργεί επιλεκτικά στα social media. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής. Αν δεν αισθάνομαι, υπάρχουν περίοδοι που απουσιάζω λίγο περισσότερο από τα social media. Εάν εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν θέλω να βγω και να κλαίγομαι ή να γκρινιάζω. Γι’ αυτό και νομίζω ότι τα social media έχουν αυτή την ψεύτικη, πλαστική εικόνα γιατί όλοι δείχνουμε τις καλύτερες στιγμές μας και τη χαρά μας».

Για την περίοδο των γιορτών και τη διατροφή: «Καθόλου περιορισμένη δεν ήμουν τις γιορτές και δεν είμαι άνθρωπος που περιορίζεται. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, μετά ξαναμαζεύομαι, ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και μετά όταν θα παχύνω, θα ξαναμαζευτώ. Γενικά το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες».

Δες το βίντεο:

Read More

And More