ΣΚΑ(ε)Ι ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση!

Μία… αναστάτωση να πω; Μία… ανακατωσούρα να πω; Μία… ανησυχία να πω; Ότι και να πω δίκιο θα έχω σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στον ΣΚΑΙ.

Καζάνι που βράζει θυμίζει το κανάλι του Φαλήρου, μιας και στελέχη πηγαινοέρχονται, εκπομπές κόβονται, συνεργάτες στέλνουν το κανάλι στα δικαστήρια, λογαριασμοί μένουν ανοιχτοί και δεδουλευμένα τρέχουν!

Γι ΄αυτό σου λέω λατρεμένη, κάτι παίζει εκεί στο Φάληρο. Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δεν είναι στα καλύτερά της σε ότι έχει να κάνει με τα εσωτερικά της θέματα, γιατί από τηλεθέαση; Και φέτος απ ΄ότι δείχνουν για την ώρα τα τηλε-φαινόμενα είναι η χρονιά της.

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί πριν από λίγα λεπτά “έσκασε” νέα, ηχηρή αποχώρηση, η οποία μάλιστα μας ανακοινώθηκε και με κάθε επισημότητα. Παρελθόν για το κανάλι αποτελεί ο Νίκος Μήλλας επικεφαλής της Τεχνικής Διεύθυνσης. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

“…Ο Νίκος Μήλλας, επικεφαλής της Τεχνικής Διεύθυνσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ αποχωρεί από την εταιρεία. Η Διοίκηση του ΣΚΑΙ τον ευχαριστεί για την μακρόχρονη συνεργασία από το 2006 μέχρι και σήμερα και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια…”

Read More

And More