Το σκληρό, αλλά ειλικρινές σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το πρόωρο τέλος του “Sunday Live”!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόφαση του ΑΝΤ1, να ρίξει πρόωρα αυλαία στο “Sunday Live”, μιας και το πολυαναμενόμενο σόου του καναλιού του Αμαρουσίου ήρθε στους δέκτες μας και δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές.

Όπως σου έχω ξανά γράψει λατρεμένη, μετά την απίστευτη κατρακύλα που σημείωσε στους πίνακες τηλεθέασης και τις τέσσερις εβδομάδες που ήταν στον αέρα, οι Αντεννικοί αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να του δώσουν περίοδο χάριτος ούτε καν μέχρι το Πάσχα.

Ναι, ούτε καν μέχρι το Πάσχα, όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει, όταν είδαν πως η Κυριακάτικη επιλογή τους, βυθιζόταν όλο και περισσότερο στους πίνακες τηλεθέασης.

Σήμερα ,λοιπόν, ήταν μία ακόμη μέρα που ο “ξαφνικός θάνατος” του σόου της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά, “έπαιζε” σε όλες τις εκπομπές, ακόμα και στο… ομο-ομιλικό “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά.

Έτσι, η Φαίη δεν δίστασε να εκφράσει την δική της άποψη για όλο αυτό που συνέβη και μάλιστα; Προχωρώντας σε σε ένα σκληρό μεν, ειλικρινέστατο δε, σχολιασμό. Τι ακριβώς είπε;

“…Καλώς ή κακώς είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σε κρατούν, γιατί από αυτό ζουν και τα κανάλια. Θα πω κάτι πολύ σκληρό. Μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά, για μένα είναι μόνο ομαδική δουλειά. Η επιτυχία πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα και η αποτυχία πρέπει να πηγαίνει στον παρουσιαστή. Γι’ αυτό το λόγο και εγώ πληρώνομαι περισσότερο από ότι πληρώνεται ο δημοσιογράφος”, δήλωσε χαρακτηριστικά και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Γιατί πρέπει στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες. Πολύ σκληρό και η ζωή δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει κι εγώ τώρα είμαι στην ίδια θέση, αλλά όταν είσαι ο μπροστάρης και βγαίνεις, αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα ,όμως, δε σημαίνει ότι τα παιδιά δεν είναι ταλαντούχα. Για πολλούς λόγους ένα κόνσεπτ δεν πάει καλά και δυστυχώς, οι εποχές είναι τέτοιες, που δεν υπάρχουν περιθώρια στο οικονομικό κομμάτι ενός καναλιού, – που είναι μια επιχείρηση -, για να κάνει κάποιες άλλες κινήσεις…”

Read More

And More