Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά στην κριτική που δέχθηκε για την ανάρτησή της περί καταγγελιών – Πώς βίωσε τον κορονοϊό

Η Σμαράγδα Καρύδη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για το πώς πέρασε τον κορονοϊό, για την επιστροφή του Celebrity Game Night στο Mega, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.

Για τον κορονοϊό: Όχι μόνο πέρασα κορονοϊό, αλλά ήμουν και από αυτές που φοβόμουνα πολύ τον κορονοϊό. Οι δύσκολες μέρες ήταν οι 9 που είχα συνέχεια πυρετό και ανεβοκατέβαινε με τα αντιπυρετικά. Ευτυχώς δεν μου το γύρισε σε κάτι άλλο. Χαίρομαι που το έχω τώρα πίσω μου. Σε 15 μέρες θα κάνω το τεστ των αντισωμάτων και ελπίζω να έχω αρκετά. Τον Θοδωρή ευτυχώς τον έδιωξα έγκαιρα από το σπίτι και δεν τον κόλλησα”

Για την ανάρτησή της που συζητήθηκε: “Είμαι υπερ των θυμάτων 100%. Ήταν για το καλό του θεάτρου. Δεν συζητάω για παιδικές κακοποιήσεις, είναι πέρα από κάθε νου. Είναι σωστό να βγαίνουν και να μιλάνε γι΄ αυτό. Εγώ είμαι εντελώς υπέρ αυτού. Εγώ δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Απλά δεν έχω τη διάθεση να βγω και να βρίζω κάποιον και να λιθοβολώ. Δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε… Ο κόσμος είναι πολύ στριμωγμένος και θυμωμένος. Αν δεν ήμασταν σε lockdown δεν θα είχαμε τόσα νεύρα. Δεν έχει κανείς υπομονή να διαβάσει με προσοχή”.

Read More

And More