Σμαράγδα Καρύδη: Απόψε μας υπόσχεται άλλο ένα θεότρελο Celebrity Game Night

Αυτή την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται στο Celebrity Game Night τους Ηλία Βρεττό, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μαντώ Γαστεράτου που αναμετρώνται σε πέντε γύρους παιχνιδιών με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Απόψε θα δούμε και τα νέα παιχνίδια τα οποία είναι τα εξής: 

1. H Σμαράγδα δίνει το σύνθημα για παιχνίδι και οι ομάδες εγκαινιάζουν ένα νέο παιχνίδι, το “ Balla Vasta”. Ένα παιχνίδι που προσπαθεί να μεταφράσει ελληνικά τραγούδια στα αγγλικά και να φορτώσει τους δυο celebrities από κάθε ομάδα με διαφορετικές μπάλες, κάθε φορά που χάνουν.

2. Το δεύτερο νέο παιχνίδι είναι «Το Δίχτυ». Ένα παιχνίδι που θέλει αντοχή, γρήγορα αντανακλαστικά και πολύ τρέξιμο. Τόσο πολύ που οι κυρίες της παρέας θα απαρνηθούν τα τακούνια τους.

3. Ένα ακόμα καινούριο παιχνίδι έρχεται να προσφέρει απλόχερα γέλιο. Το «Τυχερό κουτί» που μοιάζει λίγο με τις μουσικές καρέκλες που παίζαμε παιδιά, με κορυφαία στιγμή την πτώση του Φάνη Λαμπρόπουλου πάνω στην Ελένη Βουλγαράκη. Ο Φάνης «απειλεί» να αποχωρήσει από το παιχνίδι μιλώντας για κατάφορη αδικία.

Επίσης στο παιχνίδι ντου -ντουέτο ο Φάνης Λαμπρόπουλος πείθει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνουν μαζί ένα τραγουδιστικό ντουέτο έκπληξη κι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το Survivor που ο Κωνσταντίνος θα μας δείξει τις “ερμηνευτικές” του δυνατότητες τραγουδώντας το «Χωρίς Εσένα».

 

Read More

And More