Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι θα περάσει την Πρωτοχρονιά!

Τα… λαμπερά της φορά η Σμαράγδα Καρύδη! Ναι, η αγαπημένη ηθοποιός φορά το πιο γιορτινό της χαμόγελο και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά με αισιοδοξία, χαρά, κέφι, “τρέλα” και πολύ, πολύ μουσική, γιατί τα έχουμε πει αυτά, φέτος υπάρχει το… “Νότα Μία” στον Alpha, για όσους θέλουν να ξεχαστούν, να χαμογελάσουν, να διασκεδάσουν με ένα πιο πρωτότυπο, τηλεοπτικό τρόπο!

Στον Alpha ,λοιπόν, αλλάζουν φέτος χρόνο τραγουδώντας! Το φετινό ρεβεγιόν έκλεισε και το κανάλι της Κάντζας περιμένει όλοι μας να ανταποκριθούμε σε αυτή του την πρόσκληση. Παραμονή Πρωτοχρονιάς το «Νότα Μία… Βραδιάτικα» (10.50 μ.μ.) μετρά αντίστροφα τα λεπτά για την αλλαγή του χρόνου με νότες.

Η Σμαράγδα Καρύδη τραγουδά «Χρόνια πολλά» και υποδέχεται την πιο επιτυχημένη παρέατης χρονιάς, τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Το Τατουάζ».

Ο Στέφανος Μιχαήλ, η Κατερίνα Γερονικολού και η Δανάη Παππά παίζουν και διεκδικούν 5.000 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη βραδιά δίνει ξεχωριστό τόνο η Πέννυ Μπαλτατζή με το «Χαρμάνι», τις «Ακρογιαλιές δειλινά», τον «Άδωνι», ενώ τα κορίτσια της παρέας χορεύουν και τραγουδούν από μάμπο, μέχρι βαρύ ζεϊμπέκικο.

Χορός, κέφι, πολύ τραγούδι, ακόμη περισσότερη αισιοδοξία, ο τρόπος για να υποδεχτούμε το 2018 στον Alpha, όλοι όσοι μείνουν μέσα και δεν αποφασίσουν να κάνουν την… τηλε-επανάστασή τους πατώντας το… off στο τηλε-κοντρόλ τους!

Read More

And More