Σμαράγδα Καρύδη: Η απίθανη μεταμόρφωσή της σε γκέισα για τo νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega!

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού του Mega, με τίτλο «Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ».

Το πρωτότυπο και ελληνικής έμπνευσης τηλεπαιχνίδι σχετίζεται με ερωτήσεις γνώσεων που απαιτούν ευστροφία, ταχύτητα και φυσικά τη στοιχειώδη ενημέρωση. Οι παίκτες θα βλέπουν πρώτα τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις και ύστερα θα εκφωνείται η σχετική ερώτηση, με τη λέξη-κλειδί, που ίσως ανατρέπει τα πάντα, να ακούγεται τελευταία.

Το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γεν» υπόσχεται συνεχείς ανατροπές, με τον νικητή να κερδίζει μέχρι και το ποσό που αναφέρεται στον τίτλο, ενώ το πλατό της εκπομπής αναμένεται να παραπέμπει στην Άπω Ανατολή. Μάλιστα, ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σούσι.

Κι ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Συγγρού, στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το επίσημο τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού, για τις ανάγκες του οποίου η Σμαράγδα Καρύδη μεταμορφώθηκε σε… γκέισα! Χορεύει, τραγουδά και είναι υπέροχη!

Δες το τρέιλερ:

Read More

And More