Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν και οι εκπομπές, δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια»

Στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» κάθισε το πρωί της Πέμπτης η Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για την προσωπική της ζωή και τα social media. 

«Δεν πολυδιαβάζω σχόλια, μια στο τόσο το κάνω. Δεν έχει και πολύ νόημα να καταθέτεις την άποψή σου γιατί δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορείς να μετατοπίσεις κανέναν. Επειδή τώρα τάχα μου κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες… Όλοι θέλουν να μάθουν για τον άλλον ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Για τα σχόλια έχει σημασία και ποιος τα κάνει, πάντα μετράς ποιος τα κάνει» ανέφερε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Είμαι κάφρος λίγο, όχι όσο θέλω. Άμα το αμολήσω, πιστεύω ότι δε θα έχω καλό τέλος. Γενικά συγκρατούμαι σε αυτό. Δεν μπορεί οτιδήποτε σου έρχεται να το εκθέσεις δημοσίως. Το χιούμορ είναι το μόνο που σε κάνει να αντέχεις. Βλέπεις από την αστεία πλευρά και όλα γίνονται πιο εύκολα, τα πάντα έχουν αστεία πλευρά. Το γέλιο το θεωρώ δώρο που μπορείς να κάνεις και στον εαυτό σου και στους άλλους, γι’ αυτό τη θεωρώ την κωμωδία κάτι πολύ σοβαρό».

«Πρέπει με κάτι να ασχοληθούν και οι εκπομπές, να πουν κάτι. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Έχει και σημασία ποιος κάνει τα σχόλια. Στο παράδειγμα με τα ρούχα που μπορεί να φοράω μπορεί να σχολιάσει κάποιος κακόγουστος. Δεν θα τα λάβω υπόψη» τόνισε η ηθοποιός.

 

Read More

And More