Σμαράγδα Καρύδη: Το Celebrity Game Night έκανε πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους

Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ. To Celebrity Game Night με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 1 Απριλίου στο MEGA.

Κάθε Πέμπτη θα παρακολουθούμε απρόσμενες εκπλήξεις, αστείους γρίφους αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, με τη Σμαράγδα Καρύδη να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Η παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού: «Σαν ψέμα μου φαίνεται που βρισκόμαστε και πάλι μαζί φέτος. Είμαστε και πάλι κοντά σας μετά από μια παύση τόσο χρόνων. Η εκπομπή που τόσο αγαπήσατε είναι και πάλι εδώ ανανεωμένη! Αποκτήσαμε έναν υπέροχο όμορφο κήπο, με γκαζόν, φανταστική θέα και πολλά νέα συναρπαστικά παιχνίδια. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει μετά από τόσο καιρό είναι η θετική μας διάθεση και η προσδοκία να γελάσουμε και να περάσουμε καλά».

 

Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε τους έξι επώνυμους καλεσμένους της! Απόψε στο Celebrity Game Night θα παίξουν η Κατερίνα Καινούργιου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Δημήτρης Σκουλός, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δύο ομάδες με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, διαγωνίζονται σε ευφάνταστα και ολοκαίνουργια παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις, στο σκηνικό – έκπληξη του Celebrity Game Night. Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας συμπληρώνουν την ομάδα του παίκτη που διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Read More

And More