Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αντώνη Λαγουδάκη, περιγράφοντας την σχέση που είχε με τον πατέρα της, αλλά και την στιγμή που θέλησε να κάνει μπότοξ, μια κίνηση την οποία αργότερα μετάνιωσε, όπως παραδέχτηκε η ίδια στην κάμερα του Mega.
Αναφερόμενη στον πατέρας της, η Σόφη Ζαννίνου τόνισε πως από νωρίς την εκπαίδευσε να μεγαλώνει σωστά, αφού η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της, “φαντάρο”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πολύ υπεύθυνος άνθρωπος. Ήταν ακριβής σε όλα και ευτυχώς μου τα έμαθε κι εμένα αυτά, έτσι με μεγάλωσε κι μένα, σαν φαντάρο.Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι δεν με αγαπάει κιόλας. Γιατί μου φέρεται τόσο σκληρά;» είπε για τον πατέρα της η Σόφη Ζαννίνου.
Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο: «Δεν τον φοβάμαι καθόλου τον χρόνο, νομίζω ακόμα μέσα μου ότι είμαι 25-30 χρονών, έτσι νιώθω. Ο άνθρωπος γερνάει από μέσα του».
«Μια φορά είχα κάνει μπότοξ και καταστράφηκα, δεν μπορούσα να παίξω, Ήταν μία σκηνή που έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, αλλά το πρόσωπό μου ήταν μάρμαρο. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τους μυς του προσώπου μου», παραδέχτηκε στην κάμερα του Mega η Σόφη Ζαννίνου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ