Σοφία Δανέζη: Αυτό που την πλήγωσε μετά το Big Brother – Τι είπε για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show! Η τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο «Big Brother», λόγω της εκρηκτικής της προσωπικότητας, μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση, τους επικούς καυγάδες με τους συμπαίκτες της, ενώ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κεχαγιά και απάντησε στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Γεννήθηκες με νεύρα; Ήταν η πρώτη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έχω νεύρα αλλά ήταν και ο εγκλεισμός. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο του Big Brother. Mόνο βιντεάκια στα social media.

Για το Big Brother: Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Aυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στεναχωρήθηκα για την μητέρα μου. Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο Big Brother. Ήταν το όνειρό μου να με γνωρίσει ο κόσμος. Δουλεύω 16 χρόνια γι΄ αυτό και μπήκα στο reality! Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία. Το περίμενα.

Eίμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Ήρθα το 2005 στην Ελλάδα. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε πιο δυνατή. Αγαπώ πολύ την αδελφή μου και την ευχαριστώ που με στήριξε.

Για το πως είναι ως γυναίκα και σύντροφος: Σαν γυναίκα έχω μάθει να έχω το χώρο μου και τον χρειάζομαι. Αλλά σαν γυναίκαι και πιστή είμαι και μαγειρεύω και καθαρίζω. Η δουλειά μου με κάνει δυναμική και παράλληλα ευαίσθητη.

Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Δημήτρης Κεγαχιά; Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός φίλος και τίποτα άλλο.

 

Read More

And More