Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου: «Αυτή τη στιγμή μάς παίρνει τηλέφωνα όλη η Ελλάδα»

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής μίλησαν ζωντανά στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Super Κατερίνα, μετά τη live πρόταση γάμου στο J2US.

Ο Γιάννης Σεβδικαλής είπε αρχικά για το πώς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου: «Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, ότι κατάφερα και τις σκαπούλαρα, πάλι καλά», προσθέτοντας ότι «πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς ήθελα να το πω γιατί πολύ εύκολα θα διαρρεύσει».

Με τη σειρά της, η Σοφία Κουρτίδου εξομολογήθηκε πως λατρεύει τη μητέρα του συντρόφου της. «Η μαμά του Γιάννη είναι το σύμβολο της μάνας και φανταστείτε πώς μπορεί να νιώθει, όταν βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο. Είναι μία υπέροχη γυναίκα και εγώ έχω βρει μία δεύτερη μητέρα».

«Εμείς θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που δεν είναι υπερβολή ότι ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλον καθημερινά» πρόσθεσε επίσης η Σοφία Κουρτίδου, σημειώνοντας για τον γάμο: «Δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε. Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκκλήσι οι δυο μας, όμως αυτή τη στιγμή μας παίρνει όλη η Ελλάδα τηλέφωνα και δεν ξέρουμε».

Δες στο βίντεο το μονόπτερο που έδωσε ο Γιάννης Σεβδικαλής στη Σοφία Κουρτίδου:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164