Σοφία Λεοντίτση: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στο T-Live – “Έχω ακυρώσει τη βάφτιση του γιου μου τέσσερις φορές” (video)

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά τις ζωές μας, με την χώρα μας να βρίσκεται ακόμη σε καθεστώς lockdown. Εκτός από τους γάμους, η πανδημία… έχει αναγκάσει πολλούς γονείς να αναβάλλουν ακόμη και να ακυρώνουν τις βαφτίσεις των παιδιών τους.

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως έχει αναβάλλει τη βάφτιση του γιου της… τέσσερις φορές!

“Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή. Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, που είχαμε προπληρώσει αρκετά πράγματα, καθώς τότε δεν υπήρχε κορονοϊός στην Ελλάδα. Οπότε όλο αυτό μας έχει γονατίσει από οικονομικής πλευράς και είναι και όλο το συναισθηματικό, που έχεις μια πολύ μεγάλη χαρά. Θες να το βαφτίσεις, να κάνεις ένα μεγάλο πάρτι, να περάσουν όλοι όμορφα και δυστυχώς όλο αυτό το πράγμα σε περιορίζει, και όλο το αναβάλλεις, μήπως τα πράγματα γίνουν καλύτερα και το κάνεις όπως το έχεις ονειρευτεί. Μεγαλώνει ο γιος μου, είναι ένας κούκλος. Κοντεύουμε δύο χρονών, σε δύο-τρεις μήνες. Έχει ακυρωθεί τέσσερις φορές. 17 Απριλίου και βλέπουμε…” τόνισε η Σοφία στην Τατιάνα.

Read More

And More