Σοφία Λεοντίτση στο X-Factor: Η επιλόχειος κατάθλιψη, το άγχος στη σκηνή και ο προβληματισμός των κριτών

Στην σκηνή του X-Factor βρέθηκε η Σοφία Λεοντίτση, η οποία μερικά χρόνια πριν μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο My Styles Rocks.

Αυτή τη φορά, η Σοφία Λεοντίτση θέλησε να δείξει τις δυνατότητές της στο τραγούδι, ενώ βρέθηκε απέναντι από τους κριτές του X-Factor ερμηνεύοντας το τραγούδι, «Μυστικέ μου έρωτα».

Σοφία Λεοντίντση: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη»

Μέσα από το βίντεο εισαγωγής για τη συμμετοχή της στο X-Factor η Σοφία Λεοντίτση παραδέχτηκε: «Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών τον Γιαννάκη μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει. 

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους», είπε η Σοφία Λεοντίτση.

Η Σοφία Λεοντίτση στη σκηνή του X-Factor

Μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους καθώς η εμφάνισή της συνοδεύτηκε με πολύ άγχος.

Η Σοφία Λεοντίτση τελικά κατάφερε να πείσει τους κριτές του X-Factor οι οποίοι της έδωσαν την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση του talent show.

Στα παρασκήνια την περίμενε ο γιος της με τον οποίο έκαναν  μια μεγάλη αγκαλιά!

Read More

And More