Σοφία Μαργαρίτη για Survivor: «Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο»

H Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον λόγο που κατέθεσε μήνυση εναντίον της παραγωγής του Survivor

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ανέφερε πως σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της. Η εκτίμηση του τραύματος της έγινε από τους νοσηλευτές όπως λέει, οι οποίοι έκριναν πως μπορεί να συνεχίσει να παίξει.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση».

 

Η Σοφία Μαργαρίτη επισήμανε επίσης πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει χαθεί εδώ και μήνες.

Read More

And More