Σοφία Μαργαρίτη στη Ναταλία Γερμανού: «Μπήκα αρτιμελής, δεν μπορώ να είμαι λειτουργική όπως πριν»

Η Σοφία Μαργαρίτη, η πρώην παίκτρια του Survivor, που στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya, λόγω του τραυματισμού που είχε στο πόδι της, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

«Νομίζω όλα ξεκινάνε από το πόσο σοβαρά, με υπευθυνότητα και ήθος βλέπει κανείς ανθρώπους και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, που όχι μόνο σταμάτησε την πορεία μου στο παιχνίδι αλλά αποδείχτηκε και μη αναστρέψιμη κατάσταση πλέον, από την οποία δεν πρόκειται να δω βελτίωση. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να με δει ένας κανονικός γιατρός. Με γυμνό μάτι με διαβεβαίωσαν ότι μπορώ να παίξω. Έκριναν ότι έπρεπε να παίξω, είτε πονάω είτε όχι» είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη στον Alpha.

«Το χειρουργείο, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, έγινε δύο μήνες μετά. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και μάλλον επιβάρυνα κι εγώ την υγεία μου. Εκτελούσα κανονικές δραστηριότητες, νόμιζα ότι είμαι μία χαρά. Μετά από επίπονους πόνους και χωρίς να έχει αλλάξει η κατάσταση, μόνη μου το ανακίνησα το θέμα και ανακαλύψαμε έπρεπε να χειρουργηθώ. Έναν χρόνο μετά δεν έχω δει βελτίωση. Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι που είναι κάτι που μόνο εγώ το ξέρω, δε μπορώ να είμαι λειτουργική όπως ήμουν πριν μπω στο παιχνίδι.

Μπήκα αρτιμελής και τώρα ξαφνικά πρέπει να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Δε μπορώ να κάνω πολλά πράγματα που έκανα πριν. Η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να κάνω δουλειές που απαιτούν ορθοστασία ή να σηκώνω βάρη» πρόσθεσε η Σοφία Μαργαρίτη.

Δες όλα όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη στο “Καλύτερα δε γίνεται”:

Read More

And More