Σοφία Μουτίδου: Kάλεσε όλους τους Έλληνες ομοφυλόφιλους celebrities να βγουν να το πουν

Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω αυτής στο παρελθόν, η Σοφία Μουτίδου το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από το The Booth θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα καλώντας μάλιστα όλους τους Έλληνες celebrities που είναι ομοφυλόφιλοι να βγουν να το πουν.

«Δεν είναι απλό πράγμα η σεξουαλικότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το «δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…», σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολειό, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα. Ξέρει κανείς τι ξύλο τρώνε τα παιδιά αυτά; Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο», ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός είπε,  «Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, να το λένε. Κρύβοντας τη σεξουαλική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν, μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι gay δεν θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι gay».

 

Read More

And More