Σοφία Μουτίδου: «Χτυπούσε το τηλέφωνό μου και είχα ταχυκαρδία από συγκεκριμένο σκηνοθέτη, πήγα στον ψυχολόγο»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σοφία Μουτίδου μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube.

Αυτή τη φορά η Σοφία Μουτίδου μίλησε για μια κακή συνεργασία που είχε επί σειρά ετών, ωστόσο, δεν είχε αντιληφθεί την επίπτωση που είχε αυτή η συνεργασία στην ψυχική της υγεία.

«Επί 17 χρόνια δούλευα με συγκεκριμένο παραγωγό σκηνοθέτη. Κατάλαβα μετά από 17 χρόνια ότι η τοξικότητα του ατόμου αυτού εμένα προσωπικά με χαλούσε. Πολλές φορές μετονομάζουμε και δικαιολογούμε πολλά δεινά για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.  Όταν κατάλαβα εγώ, μετά από τόσα χρόνια ότι όταν χτυπούσε το τηλέφωνό μου από το άτομο αυτό, είχα ταχυκαρδία και δεν ήθελα, είπα όχι», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Πήγα στον ψυχολόγο, μίλησα και ο ψυχολόγος που είπε ότι δεν φταίει ο άλλος άνθρωπος που είναι έτσι αλλά εγώ που το δέχομαι. Έφυγα προσπαθώντας να κάνω μια ατομική πορεία, γιατί εκεί που ήμουν βάλτωνα. Μου ήρθαν κάποιες προτάσεις επαγγελματικές με πολλά χρήματα, τα οποία όμως, προϋπόθεταν να συμμετέχω κάπου όπου για εμένα ήταν έκπτωση. Συμμετέχοντας εκεί πέρα θα μπορούσα να λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα, αλλά είπα να μην πάω για να προστατέψω και την ψυχική μου υγεία», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός. 

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια και στην προσπάθειά μου να γνωρίσω τον εαυτό μου, αναγνώριζα μια καινούργια μου ανάγκη να ασχοληθώ με την ψυχική υγεία. Άρχισα να διαβάζω, πήγα και γράφτηκα σε μια ιδιωτική σχολή και σε 3 4 χρόνια θα μπορώ να είμαι ψυχοθεραπεύτρια ή σύμβουλος, όχι ψυχολόγος», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Σοφία Μουτίδου.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Πρωινό.

Read More

And More