Σοφία Παθέκα: «Έσφιγγα τα χέρια μου πάνω στα σεντόνια και έκλαιγα – Ήταν τεράστια απελπισία»

Για τον τραυματισμό που είχε πέφτοντας από τις σκάλες μίλησε η Σοφία Παθέκα στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή personal trainer ανέφερε πως πέρασε ένα ολόκληρος χρόνος προκειμένου να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά της και στην ανεξαρτησία της.

«Ήταν μία πάρα πολύ άσχημη περίοδος. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε και πώς βρέθηκα στο χειρουργείο.

Όλο αυτό πήρε πολύ χρόνο, τουλάχιστον ένα χρόνο για να είμαι ανεξάρτητη και να μπορώ να περπατήσω μόνη μου. Αφήνει κατάλοιπα αυτός ο τραυματισμός», ανέφερε η Σοφία Παθέκα.

Ενώ περιέγραψε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε: «Είχα το χαρτάκι με τις ασκήσεις του φυσικοθεραπευτή, έβαλα μουσική που μου αρέσει και θεωρητικά μου δίνει δύναμη. Ξεκίνησα να κάνω τις ασκήσεις, έσφιγγα τα χέρια μου πάνω στα σεντόνια μου και έκλαιγα. Ήτα τεράστια απελπισία. Το λάθος είναι δικό μου, συνέχεια γκρίνιαζα για το πόσο κουράζομαι, κάτι που δεν το λέω ποτέ», είπε η Σοφία Παθέκα στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More