Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: “Θα γίνει δικαστήριο, η υπόθεση έχει περάσει από τον Εισαγγελέα”

Στην εκπομπή “Πρωινό” βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου με αφορμή τη συμμετοχή της στη “Φάρμα“. Η γνωστή ηθοποιός, αφού μίλησε για την απόφαση να συμμετάσχει σε ένα reality, αναφέρθηκε και στο φλέγον θέμα των ημερών με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Η ίδια είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Μάνο Παπαγιάννη

“Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο. Έχει περάσει από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της δίκης. Και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία. Δεν είναι θέμα πρωτιάς. Εγώ πριν τρία χρόνια δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να του κάνει κάτι, να κρυφτεί, να μην καταλάβει τι του έχει συμβεί και όλα αυτά. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Για ό,τι συμβαίνει τώρα, είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτά που τους έχουν συμβεί. Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και θα υπερασπιστώ τον κλάδο μου λέγοντας ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή γιατί δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας. Χαίρομαι πολύ που ο πόνος των θυμάτων θα απαλυνθεί γιατί δικαίωση δεν υπάρχει. Τα θύματα βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να θεραπευτούν”, ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More