Σοφία Παυλίδου για υπόθεση Γεωργούλη: «Με θλίβει αυτό το γεγονός, πιστεύω ότι η κοπέλα έχει δίκιο»

 Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου βρέθηκαν στα παρασκήνια του J2US κι οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για το καυτό θέμα των ημερών σε σχέση με τις καταγγελίες που έχει σε βάρος του ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της. Με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και την δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα. Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να κατήγγειλε κάτι χωρίς να είναι αλήθεια.

Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην τον κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

«Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει εξώφυλλο και φωτογραφίσεις. Ευγενικός, χαμογελαστός και χιουμορίστας. Τέτοιες αναρτήσεις για εμένα είναι παντελώς αχρείαστες. Είναι πολύ φλέγον ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή… Δεν υπάρχει χρονόμετρο στο να πούμε κάτι», σημείωσε από την πλευρά του ο Παντελής Τουτουντζής.

Δες το απόσπασμα στο 2.19′:

Read More

And More