Σοφία Βογιατζάκη για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, εκείνος δεν νομίζω ότι θα ήθελε»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US με τον Σαρμπέλ, η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Αντωνά και στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν και πάλι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι απόψεις για τον τρόπο που γελάω διίστανται, κάποιους τους εκνευρίζει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δουλέψει με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ. Βέβαια, έχω δουλέψει και με ανθρώπους που μετά από τη συνεργασία μας σταμάτησα να τους εκτιμώ.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Βασιλική Ανδρίτσου είναι οικογένεια για μένα. Όταν είδαμε τον Αλέξη Γεωργούλη για το ρόλο, πάθαμε όλες σοκ. Και βέβαια όταν τον γνωρίσαμε καταλάβαμε ότι δεν είχε καμία σχέση με το ρόλο του μοιραίου, έχει χιούμορ και είναι ένας γλύκας», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.

Στη συνέχεια, η Σοφία Βογιατζάκη πρόσθεσε: «Είχα κάνει στο παρελθόν ραντεβού για το J2US, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θα ξαναπήγαινα σε ομάδα πρωινής εκπομπής και εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γρηγόρης δεν νομίζω πως θα ήθελε.  Ο Γρηγόρης είναι ένα ταλαντούχο και ευφάνταστο πλάσμα με επικοινωνιακό ταλέντο και μπορεί σε τρία λεπτά να σου κατεβάσει 110 ιδέες».

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο από το Open:

Read More

And More