Σοφία Βογιατζάκη: «Προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη την Πέμπτη 16/11.

Η γνωστή ηθοποιός σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή που βρισκόταν στο πρωινό του Mega, αλλά και για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και τις αλλαγές που εντόπιζε στην ίδια το περιβάλλον της.

Η αγαπημένη ηθοποιός αρχικά μίλησε για το πρωινό ξύπνημα, πώς το διαχειρίζεται, και για την απόφασή της να συμμετάσχει σε πρωινή εκπομπή.

«Απορώ πώς το έκανα αυτό το πράγμα και ξυπνούσα πρωί επί ολόκληρα χρόνια, στο πρωινό στο MEGA, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά. Κοιμάμαι 5 το πρωί λόγω της παράστασης. Τότε ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί. Μου άφησε ωραίες μνήμες. Τότε ήμουν στην παράσταση «Τελευταίες μέρες της Πομπηίας», και την επόμενη στο «Σεσουάρ για δολοφόνους». Το έκανα γιατί ήταν μία εμπειρία που δεν ήξερα αν θα μου ξανασυμβεί, ήταν το οικονομικό, ήταν που μόλις είχε μπει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με καρκίνο και χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία και πόσο την έχει βοηθήσει.

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για πρώτη φορά. Η αφορμή ήταν ότι προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ. Όχι να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά, με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους; Θεωρώ ότι με αγαπάω. Ψάχνω την αιτία, γιατί τα κιλά μου είναι η αφορμή. Βγαίνουν άλλα πράγματα. Είμαι πολύ ειλικρινής. Φοβίες έχω πολλές.

Συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή μου, και είχα πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα να περάσω τα στάδια του πένθους. Μου βγαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μου λένε ότι έχω αλλάξει, είχα θλίψη ενώ έχω και χαρά πλέον», εξομολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη η ηθοποιός.

Για το political correct η Σοφία Βογιατζάκη σημείωσε: «Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο και αισθάνεται καλά με αυτό. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν θα κρίνω την επιλογή ενός ανθρώπου. Με όλο αυτό που έχει γίνει με τα social media που ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αυτό είναι τρομοκρατικό. Όλα θέλουν ένα μέτρο».

Read More

And More