Σοφιάνα Αβραμάκη: Διαψεύδει ότι είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη – «Αδιανόητο ψέμα»

Τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας έχει δει η είδηση πως η Σοφιάνα Αβραμάκη είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο που έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος στο οποίο ανέφερε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor. Μετά την έκταση που πήρε η είδηση αυτή, η Σοφιάνα Αβραμάκη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Γειά σου» και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα αδιανόητο ψέμα.

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό πρόβλημα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα για μια άλλη σχέση. 

Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτό λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και έχει γίνει τίτλους σε εφημερίδες, άρθρα, στο twitter και όφειλα να πάρω θέση» είπε εμφανώς ενοχλημένη η Σοφιάνα Αβραμάκη

Read More

And More