Site icon TLIFE

Σοφιάνα Σπίνουλα: Εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από το My Style Rocks! (video)

Σαν “βόμβα” έσκασε η οικειοθελή αποχώρηση του μεγάλου φαβορί από το My Style Rocks. Η Σοφιάνα Σπίνουλα αποχώρησε από το reality μόδας για δικούς της προσωπικούς λόγους, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο παιχνίδι, μιας και ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες του MSR. 

H Σοφιάνα Σπίνουλα, με καταγωγή από την Κέρκυρα είχε μπει στον διαγωνισμό την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η οποία διακόπηκε απότομα λόγω κορονοϊού και συνεχίστηκε φέτος με κάποιες από τις περσινές διαγωνιζόμενες. Το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώην πλέον διαγωνιζόμενη του My Style Rocks αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μόδας.

“Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση ή πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω ή κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια. Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα… κοιμόμουν! Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, απλά ήταν καθαρά ότι δεν τραβούσε άλλο για μένα. Ήταν πολύ χρονοβόρα τα γυρίσματα…” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάνα Σπίνουλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Δες το βίντεο:

Σοφιάνα Σπίνουλα: Εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από το My Style Rocks!

© 2024 tlife.gr