Σοφιάννα Αβραμάκη: Δείχνει τα τραύματα από το Survivor – «Από τότε που γύρισα, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι»

Η Σοφιάννα Αβραμάκη φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor. Η 27χρονη φυσιοθεραπεύτρια αποκάλυψε τα προβλήματα που έχει μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ενώ έδωσε on camera τα σημάδια από τα χτυπήματα σε χέρια και πόδια.

«Είμαι σε καλό στάδιο, έχω εγκληματιστεί. Με τον ύπνο έχω ένα θεματάκι, δε μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι, στο σανίδι ήταν όλα τέλεια. Στο σώμα κάνει όντως καλό το σανίδι.

Έχω πολλά σημάδια από το Survivor, από τα παιχνίδια. Στα πόδια και στα χέρια» είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναφορικά με την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου,  η Σοφιάννα Αβραμάκη σημείωσε: «Την είχα δει πολλές φορές να πονάει, είναι κι ένα άτομο που υπομένει τον πόνο και πολλές φορές δε μιλούσε. Έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα, ενώ είχε το θέμα στο στομάχι της. Της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της. Είχε περάσει πολύς καιρός και κάπου δεν βλέπαμε φως στο τούνελ…».

Read More

And More