Σοφιάννα Αβραμάκη: «Εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια μου» – Η απάντηση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Κωνσταντίνα Μαύρου. Η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε για την ατάκα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την προσωπική ζωή του Μάριου Πρίαμου.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά», ανέφερε πρόσφατα η Ευρυδίκη με την παραγωγή να βάζει «μπιπ» στο τρίτο γυναικείο όνομα.

Τόσο στα social media, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές, κάποιοι σχολίασαν πως η Ευρυδίκη αναφέρθηκε στη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις της: «Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Το όνομά μου δεν ακούστηκε ποτέ στο παιχνίδι. Τώρα το τι σχολιάστηκε μετά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όταν βγήκε από το παιχνίδι μιλήσαμε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Της εξήγησα πώς εξελίχθηκε όλο το περιστατικό, ότι είπε ένα όνομα το οποίο κανείς δεν ξέρει ακριβώς, έπαιξε μπιπ και τι ακολούθησε μετά», είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη

Σε ερώτηση για το εάν συμμετείχε στο Survivor All Star: «Δεν έχω ανάγκη να πάω στο παιχνίδι για να αποκαταστήσω τίποτα. Εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια μου. Εγώ έχω προφυλάξει την προσωπική μου ζωή, δεν έχω πει τίποτα για την προσωπική μου ζωή», ξεκαθάρισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Read More

And More