«Το σόι σου»: Η επιτυχία της σειράς σε… αριθμούς!

«Το σόι σου»: Η επιτυχία της σειράς σε… αριθμούς! | tlife.gr

Την ώρα που σχεδόν όλα τα κανάλια «χόρευαν» φέτος στο ρυθμό των ριάλιτι, – αγριάλιτι και μη -, υπήρξε κι ένα κανάλι που αποφάσισε να μην τρέξει πανικόβλητο πίσω από την τηλεοπτική μόδα της εποχής και να μείνει πιστό στις δικές του σταθερές, στο δικό του τηλεοπτικό χαρακτήρα.

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Alpha που αποφάσισε να κινηθεί πιο… σεμνά και ταπεινά φέτος και να μη διαθέσει τα δάνεια της Αγγλίας στήνοντας ένα πρόγραμμα-ύμνο στα ριάλιτι, στήνοντας ένα πρόγραμμα απόλυτα υποταγμένο στη τηλεοπτική ίντριγκα και στη φθήνια.

Ο Alpha έμεινε πιστός στην ελληνική μυθοπλασία, έμεινε πιστός στις ελληνικές σειρές που λατρεύει ο κόσμος, όπως επίσης έμεινε και πιστός και στις εκπομπές που υπάρχουν στο πρόγραμμά του και οι οποίες έχουν χτίσει μία γερή, σταθερή σχέση με το κοινό και τελικά;

Όχι μόνο δεν βγήκε χαμένος, αλλά κατάφερε να σημειώσει και μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, σηκώνοντας ανάστημα σε όλα τα ριάλιτι της συμφοράς.

Ανάμεσα στα προγράμματα εκείνα που διατήρησαν την δυναμική τους και ο κόσμος συνέχισε να τα παρακολουθεί με πάθος, εννοείται πως ήταν και  «Το σόι σου», με τους «Χαμπαίους» και τους «Τριαντάφυλλους» να τα… δίνουν όλα!

Μάλιστα, σου έχω και την επιτυχία του «Σογιού», μεταφρασμένη και σε αριθμούς, γιατί αξίζει τον κόπο!

Το  «Σόι σου» κατά  τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσης του στο δυναμικό κοινό από 18-54 ετών, καταγράφοντας 23,8% και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό σχεδόν 9 ολόκληρες μονάδες (ΣΚΑΪ 15,1% με το «The Voice of Greece»/ «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» / «My style rocks» Survivor»Star 14,1% με Ξένη Ταινία / «Money Drop» / «Master Chef» και «Lethal Weapon»).

Και στο γενικό σύνολο, όμως, το «Σόι σου» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσης του με 7,1  μονάδες διαφορά από το δεύτερο σταθμό, τον ΣΚΑΙ με 15,6% με «The Voice of Greece» / «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» / «My style rocks» / «Survivor»), αλλά κι από το Star να είναι τρίτος σταθμός με 12,4% με Ξένη Ταινία / «Money Drop» / «Master Chef» και «Lethal Weapon»).

Τέλος, αξίζει να σου αναφέρω, πως το πιο φανατικό κοινό του σίριαλ ήταν οι γυναίκες ηλικίας από 15 εως 24 ετών, όπου απογείωσαν την τηλεθέαση στο 29,7% .

Επίσης εντυπωσιακό είναι και το γεγονός, ότι τη σειρά παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό, πάνω από 1.722.000 τηλεθεατές!

 

READ more